Our Work

McKernon and VT Integrated Architecture

New Town Hall on Shoreham Green
Located on the town green
DSC_0067 e
Architect's Plan
Moving day
  • Thumbnail: New Town Hall on Shoreham Green
  • Thumbnail: Located on the town green
  • Thumbnail: DSC_0067 e
  • Thumbnail: Architect's Plan
  • Thumbnail: Moving day

The McKernon Group partnered with Vermont Integrated Architecture in the design and build of the new town offices, located on the Shoreham town green. Visible on the main route through town, it is an attractive white building, easily accessible with plenty of parking and lots of green space.

The building is well insulated and is sited so that the most heavily occupied spaces have the best access to natural light.  The vault is located in a corner of the building acting as a buffer for cold winter winds.  The building houses the Clerk and Treasurer and includes a public meeting room. There is a small kitchen, a copy space and work area. The building could easily be enlarged should the office need to grow.