Our Work

Danforth Pewterers

Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers
  • Thumbnail: Danforth Pewterers

This was a collaborative effort on the part of our Design Team and an outside architect, renovating a 2300 square foot building to be used for retail, office and artisan workspace. Anchoring the center of the toe and dividing production and retail, is a water-wall made of copper. Vermont slate flooring visually divides the building. Toward the back half , two glassed in rooms create an area where visitors cane enjoy pewter smiths at work. Much consideration was given to energy efficiency and green construction.